Siirry pääsisältöön

Iho hehkuvan raikkaaksi Beautybicin Ultraäänipuhdistustreenin avulla

 



💕Tuote saatu Beautybic:ltä💕
 

Hyvästä ihonhoidosta huolimatta ihon puhdistaminen ei aina ole kovin helppoa ja yksinkertaista ja ihoon voi syntyä helposti epätoivottuja muutoksia. Yleisimmät näistä ovat  ihon pintakuivuus sekä epäpuhtauksien lisääntyminen tietyllä alueella. Minun ihoni on jo pidempään ollut sekaiho ja iholla tapahtuvat erilaiset muutokset ovat hyvin tuttuja. Aloitettuani kosmetologiopinnot noin 1,5 vuotta sitten, aloin ajattelemaan ihonhoitoa hieman laajemmin. Huomasin ihoni kaipaavan syvällisempää hoitoa päivittäisen puhdistuksen rinnalle ja sain tilaisuuden lähteä kokeilemaan Beautybicin Ultraäänipuhdistajaa. On kuitenkin hyvin tärkeää muistaa, että ihon erilaiset tilat voivat kertoa myös sisäisistä ongelmista ja ulkoiset hoidot eivät välttämättä korjaa tilannetta.


Ihan alkuun hieman tietoa yrityksestä Beautybic, joka on minulle uusi tuttavuus kauneudenhoidon saralla. Yritykseltä löytyy hyvä valikoima erilaisia ihon treenaamiseen tarkoitettuja ihonhoitolaitteita, jotka on  nimenomaan tarkoitettu kotikäyttöön. Heidän sivuilla on myös valikoima erilaisia treeniohjeita ja helpot ohjeet laitteen käytölle. Yrityksen arvoihin kuuluu luonnollisuus ja aitous, itsensä hemmottelu ja ilo sekä korkea laatu. Ihanaa!


Sitten itse Ultraäänipuhdistajaan

Beautybicin Ultraäänipuhdistaja puhdistaa, kosteuttaa sekä kiinteyttää ihoa hyödyntämällä korkeataajusia ultarasoonisia aaltoja. Tämä on tuttu hoitomenetelmä myös kauneushoitoloissa. Laite ei kuitenkaan  ole täysin sama kuin hoitolassa käytettävä ja juuri siksi sopii hyvin kosmetologin hoitojen välillä käytettäväksi. Beautybicin Ultraäänipuhdistaja on langaton ja se ladataan pakkauksen mukana tulevan USB-johdon avulla. Akun keston on noin 80 minuuttia. 

Mitä hyötyjä laitteen käytöstä on?
  • Kuorii ja poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, jolloin aktiiviaineet imeytyvät ihoon paremmin
  • Irrottaa epäpuhtauksia ja liuottaa ne ulos ihohuokosista
  • Parantaa ihon elastisuutta, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • Kirkastaa ja voi jopa auttaa pigmenttimuutoksiin
  • Kohottaa ja kirkastaa ihon ilmettä
Laite on täysin kivuton, sopii monelle ihotyypille ja se on laadukkaan oloinen, että erittäin kaunis.


Kuinka käyttää Ultraäänipuhdistajaa?

Valmistaja muistuttaa, ettei laitetta tule käyttää 10 min pidempään ja treeniksi riittää 5-10 min. Hoitoja voit tehdä 1-2 kertaan viikossa tai muutamia kertoja kuukaudessa. Lähetyspakkauksen mukana tulee hyvät ja laajemman ohjeet, joten ne kannattaa lukea tarkasti.  

Kolme treeniä ultraäänipuhdistajalle


Puhdistus (C)
  1. Puhdista kasvoilta meikit ja tee tarpeen mukaan kaksoispuhdistus (itse suosin tätä vaihetta, jotta saan varmasti kasvojeni ihon kunnolla puhdistettua ennen laitteen käyttöä)
  2. Peitä kasvot lämpimällä pyyhkeellä noin viideksi minuutiksi, jotta huokoset avautuvat
  3. Suihkuta kasvoille vesipohjainen neste, jolloin laite liukuu iholla paremmin. Tähän käy esimerkiksi kasvovesi, vesi tai näiden kahden sekoitus
  4. Valitse laitteesta ohjelma C (cleansing) ja liikuta laitetta lapiopuoli alaspäin kasvoilla noin 45 asteen kulmassa 5-10min
  5. Pese kasvot ja aseta viileä kostutettu pyyhe kasvoille muutamaksi minuutiksi sulkemaan huokoset

Kiinteytys (L)
  1. Poista meikit (tee tarpeen mukaan kaksoispuhdistus)
  2. Peitä kasvot lämpimällä pyyhkeellä noin viideksi minuutiksi, jolloin huokoset avautuvat. Kosteuta iho hoitonesteellä (kasvovesi, kasvosuihke yms.)
  3. Valitse laitteesta L (lifting) ja pidä laitetta lapiopuoli ylöspäin noin 45 asteen kulmassa ja liikuta laitetta kasvoilla noin viiden minuutin ajan
  4. Huuhtele kasvot kylmällä vedellä ja aseta kasvoille hetkeksi viileä pyyhe sulkemaan huokoset

Kosteutus (M)
  1. Poista meikit (tee tarvittaessa kaksoispuhdistus)
  2. Levitä iholle esimerkiksi kosteuttava naamio
  3. Valitse laitteesta M (moisturizing) ja pidä laitetta lapiopuoli ylöspäin ja liikuta laitetta koko kasvojen alueella (pois lukien silmänympärysiho)
  4. Poista lopuksi naamio ja lisää kasvoille omalle iholle sopivat ihonhoitotuotteet

Mitä mieltä olin? 

Olen käyttänyt laitetta säännöllisesti nyt reilun kuukauden verran ja se on ollut oikein positiivinen lisäys omaan ihonhoitorutiniin. Olen huomannut jo lyhyellä käytöllä olevan pieniä muutoksia ja ihoni on paljon kirkkaampi. Odotankin innolla, kuinka se vaikuttaa pidemmällä aikavälillä. Kaiken lisäksi laite on hyvin kevyt ja siitä saa napakan otteen, eikä sen liukumista kädestä tarvitse pelätä. Kannattaa ehdottomasti tutustua!


Kiitos vielä Beautybiciläiset!


Oletko sinä jo kokeillut tätä kauneustreeniä?


Kommentit

  1. Hei tämä olikin minulle aivan uusi tuttavuus, kiitos kun jaoit sun kokemukset laitteesta - ja toi sun iho näyttää kieltämättä upealta etenkin vikassa kuvassa!

    Mä rakastan kotihoitotuotteita ja viimeisimpänä oon innostunut muutamasta laitteestakin, kunhan niillä ei vaan saa samalla vahinkoa aikaan omalle iholle liian innokkaalla käytöllä. :) Täytyykin laittaa tämä muistiin, jos vaikka joskus vielä innostun ostamaan oman Beautybicin.


    Terkuin,
    Sofia / elamantapasymmetria.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sofia,

      Kiitos paljon. 🥰

      Mahtavaa kuulla, että siellä ollaan myös kiinnostuttu erilaisista kotihoitotuotteista ja laitteista. 🙂

      Kyseinen laite on ollut kyllä oikein hyvä, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän ja muihin Beautybicin tarjoamiin kotihoitolaitteiseen. 😍

      Poista

Lähetä kommentti