Siirry pääsisältöön

Ihastuttavia pohjoismaisia luonnonkosmetiikkatuotteita


Tuotteet saatu: 💕 Nordic Natural Beauty Awards 💕      


Nordic Natural Beauty Awards on vuosittain järjestettävä online-kisa, jossa valitaan eri kategorian parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Kisaan pääsee osallistumaan ainoastaan pohjoismaiset brändit ja minusta on erittäin ihanaa, että tällaisia kisoja järjestetään, koska se antaa mahdollisuuden päästä tutustumaan uusiin luonnonkosmetiikkaa valmistaviin yrityksiin. 


Tämän vuoden kisaajat olivat mielestäni huippuluokkaa ja joukkoon mahtui omia aikaisempia suosikkeja sekä kattava valikoima mieltä kutkuttavia uusia brändejä. Sain tilaisuuden päästä tutustumaan tämän vuoden voittajaehdokkaisiin hieman tarkemmin, sillä ihana Nordic Natural Beauty Awardsin perustaja Satu lähetti minulle testattavaksi muutamia tuotteita. Saamani valikoima oli hyvin laaja ja täytyy myöntää, että jälleen sieltä nousi uusia suosikkeja myös omaan peilikaappiin. 


*Laponie of Scandinavian Milk Cleanser on kotimainen ja koostumukseltaan ihanan kermaisen täyteläinen ja tehokas puhdistusmaito. Tämä ihoa hellävaraisesti puhdistava tuote sisältää ihoa ravitsevaa rapsiöljyä, kosteuttavaa kasvipohjaista glyseriiniä ja hoitavaa ksylitolia. Se poistaa iholta öljyn, lian sekä meikin ja iho tuntuu raikkaan pehmeältä. Kyseinen tuote on ollut jo pidemmän aikaan yksi suosikeistani ja sitä löytyy lähes tulkaa aina peilikaapistani. Ja tämähän vei myös voiton kategoriassa paras kasvojenpuhdistustuote. 


*Flower Hydration Mist On ihastuttavan laadukkaan oloinen kasvovesi, joka levittyy suihkuttaessa iholle erinomaisesti. Tämä ihoa kosteuttava ja hoitava kasvovesi auttaa parantamaan ihon kuntoa sekä tuomaan kasvoille heleyttä. Samalla se auttaa parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja palauttaa iholle raikkaan tunteen. Kasvovesi sopii hyvin kaikille ihotyypeille ja itse olen pitänyt tästä paljon. En ihmettele yhtään, että kyseinen tuote voitti parhaan kasvovesi tittelin. 


* Terese & Soon Everyday Face Moisturizer on Ruotsalainen luomusertifioitu kasvovoide, joka sisältää bergamottia, neroliöljyä ja mustaherukoita. Nämä yhdessä kosteuttavat, tasapainottavat ja suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta. Tuotteessa on melko mieto tuoksu ja se sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Vaikka kyseinen voide ei saavuttanut kisassa voittoa, on se mielestäni ehdottomasti tutustumisen arvoinen.


*Malaka Kosmetiikka -Juhannusöljy on kotimainen ja aivan todella ihana öljyseerumi, jonka tehoaineina toimivat mansikan ja puolukan siemenöljyt. Nämä öljyt sisältävät runsaasti antioksidantteja, C-, E- ja B-vitamiineja sekä tyydyttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sekä flavonoideja. Nämä auttavat ihoa säilyttämään luonnollisen kosteuspitoisuuden ja kiinteyden. Öljy sisältää myös boabab- ja jojobaöljyä ja se imeytyy ihoon hetkessä tehden siitä ihanan pehmeän sekä joustavan. Öljyn kruunaa hento juhannusruusun tuoksu, joka vie mielen mukanaan kesäjuhliin. Tästä öljystä tuli heittämällä yksi suosikeistani ja ei ole mikään ihme, että se vei myös kisassa parhaan kasvoöljy tittelin. 


*Black Soap on perinteinen afrikkalainen nestemäinen musta saippua, johon on lisätty kurkumaa, neemiöljyä ja aloe veraa. Saippuassa on korkea mineraali- ja antioksidanttipitoisuus, joten se hoitaa ihoa luonnollisemmin. Tätä saippuaa voi huoletta käyttää kaikille ihotyypeille ja se sopii koko vartalolle ja jopa hiuksille. Vaikka tämä saippua ei vienytkään kisassa voittoa, niin siihen kannattaa kyllä tutustua vaikka vaan sen erikoisen värinsä takia.


*Humle Body Butter Apelsini on ihanan appelsiinin tuoksuinen koko vartaloa silkkisesti hoitava voide, joka sisältää 98% kylmäpuristettua sheavoita, manteliöljyä ja kookosöljyä. Samalla siihen on lisätty luonnollista E-vitamiinia, eteerisiä öljyjä sekä humalaöljyä. Tämä voide jättää ihosta ihanan pehmeän ja on aivan loistava hoitamaan kuivaa ihoa näin talven keskellä. Ehdottomasti jatkoon ja en yhtään ihmettele, että tuote voitti parhaan palkinnon vartalonhoito-kategoriassa. 


Suuret onnittelut voittajille ja kisaan osallistujille! Oli erittäin kivaa päästä tutustumaan uusiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja huomata kuinka monelle yritykselle on tärkeää käyttää laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa Nordic Natural Beauty Awardsin verkkosivuihin ja muihin tämän vuoden  ehdokkaisiin sekä voittajiin

* Postauksen sisältämät linkit eivät ole affiliate-linkkejä, enkä hyödy mitään, jos klikkailet niitä

Kommentit