Siirry pääsisältöön

Aurinkosuojat luonnolliseen ihonhoitoon





Kesä, joka on varmasti hyvin monen suosikki vuodenaika, on taas täällä. Tämä on juuri sitä aikaa kun ihmiset keskittyvät olennaiseen, viettävät hyvin paljon aikaa ulkona ja keventävät vaatekerrosta. Vaikka itse pidän hyvin paljon kaikista vuodenajoista, niin onhan se vain totta, että aurinko tuo paljon virtaa päivään ja ihosta tulee huomattavasti terveemmän näköinen.

Mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä varovaisempi olen myös auringon suhteen. Pyrin suojaamaan ihoa aina oleskellessani auringossa ja tuomaan kauniin rusketuksen iholle ennemmin purkista. Tällä hetkellä minulla on käytössä nämä Alga Mariksen super ihanat aurinkosuojatuotteet ja itseruskettavat tipat, jotka ovat täysin luonnollisia ja sopivat myös hyvin herkemmälle iholle.


Aurinkosuojaspray SPF30 ja huulivoide SPF30

Tämä on ehdoton kesäpäivän kaksikko. Molemmat tuotteet sisältävät korkean mineraalisuojan ja suojaavat ihoa tehokkaasti UVA/UVB -säteiltä. Samalla ne kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Aurinkosuojaspray imeytyy ihoon todella hyvin ja siinä on kevyt, vedenkestävä koostumus. Tässä voiteessa on ihana trooppinen tuoksu ja sitä voi käyttää kasvoille sekä vartalolle!

Suojakertoimellinen huulivoide tuo ehdottomasti apua aurinkoiseen päivään. Tämä voide kosteuttaa huulia ja auttaa ennaltaehkäisemään ohutta ja herkkää huultenympärysihoa palamiselta. Kaiken lisäksi se on hajusteeton!


Sävyttävät aurinkosuojat ovat kyllä niin mahtava keksintö ja kuuluvat minun kesään ehdottomasti. Kyseiset aurinkosuojat tuovat kasvoille kauniin sävyn ja samalla ne suojaavat ihoa palamiselta. Tämä parivaljakko sisältää erittäin korkean suojakertoimen ja on erinomainen valinta kasvoille.


Minulla on käytössä aurinkovoiteesta sävy beige ja se on juuri oikea sävy, varsinkin kesän alkupuolella. Voide levittyy kasvoille helposti ja tuo ihanan päivetyksen sekä korvaa kevyen meikin. Erittäin hyvä valinta omalle herkälle sekaiholle.


Sävytetty aurinkovoidepuikko on minulle uusi tuttavuus. Olen aina ajatellut puikkojen olevan hyvin vahamaisia ja näin ollen hankalasti levitettäviä ja siksi ne ovat jääneet kaupan hyllylle. Tämä puikko kuitenkin levittyy kasvoille helposti ja kulkee erittäin kätevästi mukana, joten sitä on helppo lisätä päivän aikana. Olen lisännyt sitä myös meikkivoiteen päälle ja se toimi oikein hyvin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Viimeisimpinä muttei kuitenkaan vähäisimpinä yrityksen UUTUUSTUOTE eli itseruskettavat tipat.


Nämä itseruskettavat tipat  tuovat iholle kauniin tasaisen rusketuksen ja niiden käyttäminen on erittäin helppoa. Kaikista parasta on kuitenkin se, että itse voi säännöstellä rusketuksen tummuutta tippojen määrällä. Paketissa kerrotaan, että 1-3 tippaa antaa maitokahvimaisen rusketuksen, kun taas 4-7 tippaa tuovat keskitumman kultaisen rusketuksen. Itse käytin noin 5 tippaa ja jo heti ensimmäisellä käyttökerralla rusketus oli huomattavissa. Mahtava uutuus!

MUISTUTUS! Tipat tulee aina sekoittaa voiteen joukkoon ja kädet kannattaa pestä huolellisesti levittämisen jälkeen.


Aurinkoista päivää sinulle ja kiitos kun vierailit blogissani :)

Postauksen sisältämät linkit eivät ole affiliate-linkkejä, enkä hyödy mitenkään, jos klikkailet niitä.


Kommentit