Siirry pääsisältöön

Hellää hoitoa kuivalle hiuspohjalle luonnollisesti


Tuotteet saatu: 🌱 drhauschka.fi 🌱


Kuiva ja kutiseva päänahka tuntuu herättävän paljon kysymyksiä ja se näyttää olevan meidän monen ikävä vaiva. Eikä se sinänsä ole mikään ihme, että asia mietityttää, sillä oireet ilmenevät yleensä kovana kutinana, kuivumisena sekä hilseilynä, jolloin sopivien tuotteiden löytäminen voi olla vaikeaa.

Olen kuitenkin valitettavasti huomannut, että hyvin moni meistä aiheuttaa itse tietämättään tämän tyyppiset ongelmat vahingoittamalla hiuspohjan omaa suojamuuria. Yleisimmät syyt ovat mm. liian voimakkaasti pesevät tuotteet sekä liian tiheä pesuväli. Kannattaakin muistaa, että hiuspohjaa tulisi hoitaa yhtä lailla hellävaraisesti kuin muutakin ihoa. Vaurioitunut hiuspohja on hyvin altis myös monelle ulkoisille ärsykkeille.

Itsekkin kärsin kuivasta päänahasta aika ajoin. Onneksi olen saanut tilanteen yleensä melko nopeasti rauhoitettua aloittamalla hoitamaan hiuspohjaa kokonaisvaltaisesti.

Tässä julkaisussa tahdon tuoda esille yhden luonnonkosmetiikan sarjan, joka on auttanut omaa päänahkaani voimaan paremmin ja joka on nimenomaan suunniteltu herkän hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hoitoon.


Dr. Hauschka Jääruohoshampoo hoitaa ja ravitsee hyvin herkkää hiuspohjaa sekä soveltuu jokapäiväiseen hiustenpesuun.

Shampoon sisältämä jääruohomehu sitoo hyvin kosteutta ja katajanmarjauute auttaa tasapainottamaan hiuspohjaa. Samalla siihen on lisätty omenaviinietikkaa, joka auttaa virkistämään ja tekee hiuksista kuohkeat sekä helpommin kammattavat.

Tästä oma hiuspohja tykkää ja suosittelen kyllä kokeilemaan.


Dr. Hauschka Rhasul-savishampoo soveltuu hyvin hiuspohjan syväpuhdistukseen ja sen tasapainottamiseen. Samalla se rauhoittaa nopeasti kuivuudesta sekä hilseilystä kärsivää hiuspohjaa.

Shampoo sisältää kosteuttavaa jääruohomehua, tasapainottavaa katajanmarjauutetta sekä hiuspohjaa tehokkaasti hoitavia kasviöljyjä, kuten jojoba-, avokado- ja oliiviöljyä.

Olen käyttänyt tätä tehohoitona noin 1-2 kertaan viikossa ja päänahka on voinut huomattavasti paremmin.


Dr. Hauschka Kurpitsansiemennaamio on mielestäni hyvä keksintö, jos hiuspohja kaipaa tehokasta ja nopeaa hoitoa.

Naamio sisältää mm. kurpitsasiemenjauhetta, katajanmarjauutetta, oliivi-, jojoba-, ja avokadoöljyjä ja nämä yhdessä auttavat tasapainottamaan sekä rauhoittamaan hiuspohjaa pitkävaikutteisesti.

Olen käyttänyt naamiota aina tarvittaessa ja saanut siitä apua. Kaiken lisäksi naamiota on hyvin helppo käyttää ja se levitetään kuivaan hiuspohjaan ja annetaan vaikuttaa hetki. Tämän jälkeen se pestään hyvin pois ja pesemiseen voi käyttää mm. Jääruoho shampoota.

Naamion voi myös laittaa vaikuttamaan päänahkaan koko yöksi, mutta silloin tyynyn suojaaminen on suotavaa; naamiossa on nimittäin vihertävä sävy!
 

Löydät tuotteita mm. seuraavista verkkokaupoista Ruohonjuuri , Lupauspuoti ja House of organic

Postauksen sisältämät linkit eivät ole affiliate-linkkejä, enkä hyödy mitenkään, jos klikkailet niitä.



Ihanaa päivää suuri sinulle!

Kommentit