Siirry pääsisältöön

Novexpert C-vitamiini boosteri: Iholle uusi elämä vitamiinin voimalla


On ihanaa kun on taas kesä ja saa nauttia lämmön tuomasta tunteesta iholla. Samalla on voinut heittää hyvästit paksuille vaatekerroksille ja pukeutua ihanan hulmuaviin hameisiin.


Lämpimän saapuminen on tarkoittanut kohdallani myös muutoksia ihonhoitorutiineihini. Minulle on nimittäin ensisijaisen tärkeää, että saisin ihoni näyttämään mahdollisimman heleältä ja kuulaalta, jotta voin huoletta sanoa hyvästit raskaille meikkivoidekerroksille. Tämän saavuttamiseki olenkin ottanut jokapäiväiseen käyttöön Novexpertin C-vitamiini boosterin. 


Mikäli Novexpert on sinulle entuudestaan tuntematon merkki, niin kyseessä on Ranskasta tuleva täysin luonnollinen, hypoallergeeninen ja säilöntäaineeton ihonhoitokokonaisuus, jonka taustalla on taitavaa teknologia-osaamista. Luonnollisuus on yritykselle itsestäänselvyys ja sarjan tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. Tuotteissa on hyvin korkeat aktiiviainepitoisuudet ja kehittäjille on erittäin tärkeää, että tuotteet ovat tehokkaita ja että ne oikeasti toimivat.



Novexpertin c-vitamiinilinja


C-vitamiinilinjan  tuotteiden tarkoituksena on parantaa ihon hehkua ja sen väriä, häivyttää ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä, poistaa elottomutta ja sameutta, häivyttää ja ennaltaehkäistä pigmenttiläiskiä sekä auttaa arpien hoidossa. Ja ne on tietenkin hyviä valintoja myös stressaantuneelle tai saasteiden vaikutuksen alaiseksi joutuneelle iholle. Kuitenkin c-vitamiinin käyttöön kosmetiikassa liittyy paljon erilaisia haasteita ja toimivan tuotteen luominen ei ole itsestäänselvyys.


C-vitamiini on nimittäin yksi herkimmistä raaka-aineista kosmeettisissa tuotteissa, koska esimerkiksi vesi, valo, lämpö sekä happamuus vaikuttavat paljon sen tuhoutumiseen. Yleisin c-vitamiinin lähde on L-askorbiinihappo, jonka teho ei pysy kovin kauaa stabiilina. Näin ollen hoitavia vaikutuksia on hankalaa saada hyötykäyttöön. Jotta vitamiini pääsisi imeytymään ihoon sekä säilyttäisi  tehokkuutensa, pitäisi  ympäristön olla hyvin hapan(ph:n 2-3) ja silloin se olisi liian hapanta käytettäväksi. Novexpert on kuitenkin keksinyt käyttää kahta stabiloitua muotoa: Ascorbyl Menhylsinlanol Pectinate:a, jolla on juonteita ehkäisevä vaikutus sekä japanilaista 3-0-ethyl Ascorbic Acid:ia, joka hoitaa ja ehkäisee ihon pigmenttiläskiä. Stabiloitu c-vitamiini tarkoittaa käytännössä sitä, että tuote säilyttää kykynsä imeytyä ihoon kun pH on yli 4,2 ja tämä on jo huomattavasti ihoystävällisempi lukema.



Novexpert C-vitamiini booster


Tämän sarjan boosteri on varmasti yksi suosituimmista c-vitamiinia sisältävistä tuotteista, jonka vitamiinipitoisuus on aivan huikeat 25 prosenttia: itseasiassa tämä taitaakin olla markkinoiden suurimpia lukemia. Kyseessä on mielestäni korkean tason ihonhoitotuote, mikä uudistaa ihoa oikeasti ja tehokkuutensa takia tämä on luokiteltu myös osittain lääkkeeksi.


Runsaan c-vitamiinin lisäksi seerumissa kerrotaan olevan myös muitakin niin sanottuja voima-aineita, kuten leväuutetta, aminohappoja, kosteuttavaa sodium PCA:ta ja hyaluronihappoja, antioksidantteja kuten e-vitamiinia, beetakaroteenia ja fytiinihappoa sekä helyttäviä maitohappoja ja mica-pigmenttejä.


Seerumi on väriltään ihanan oranssia, joka tulee luonnollisesti beetakaroteenista ja on myös tehokas antioksidantti. Tuotteen värjääminen jakaa varmasti mielipiteitä kuluttajien keskuudessa, koska näin ollen on vaikeampaa arvioida onko tuote mahdollisesti hapettunut ja menettänyt tehonsa. C-vitamiiniseerumeita tuleekin juuri tästä syystä käyttää säännöllisesti heti avaamisen jälkeen, eikä jättää kaappiin odottelemaan myöhempää käyttöä. Tämän sarjan tuotteessa kuitenkin kerrotaan olevan oikein hyvä säilyvyys ja avaamisen jälkeen tuotteen tulisi pysyä hyvänä useita kuukausia. Siis tietenkin, jos tuotetta säilyttää ohjeidenmukaisesti.


Mitä sitten taas tulee tuoksuun, se on aivan I.H.A.N.A. Se tuo mieleen kirpeän ja makean oranssinvärisen bonbon-tikkarin, mikä pitää sisällään salmiakkijauhetta ja joka on muuten yksi mun lempitikkareista.



Kaiken kaikkiaan boosterissa on mielestäni kaikki jotenki kohdallaan, ulkonäöstä sen sisältöön. Pidän erityisesti sen silkkisen pehmeästä koostumuksesta ja käyttäminenkin on todella helppoa. Se sopii moitteettomasti meikin alle ja sitä voi käyttää myös toiseen tuotteeseen sekoitettuna. Oma herkkä silmänympärysihonikaan ei ole toistaiseksi reagoinut millään tavalla käyttöön. Tykkään kerrostaa tuotetta kasvoilleni aina iltaisin tai silloin, kun koen tarvitsevani sitä. Plussaa annan ehdottomasti myös pumppupullosta.


Olen käyttänyt kyseistä boosteria nyt noin kuukauden verran ja ihoni näyttää sekä tuntuu kimmoisalta ja heleän raikkaalta. Tästä huolimatta iholtani löytyy vielä joitakin pieniä arpia ja epäpuhtauksia. Uskon kuitenkin pitkäaikaiseen ja säännölliseen käyttöön ja sen tuomiin tuloksiin. 

Tuotetta myy ainakin Sokos tavaratalot ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa jolie.fi.  

(Linkit ei ole affiliate-linkkejä, enkä hyödy niiden klikkaamisesta millään tavalla)

 

Joko sinä olet kokeillut kyseistä c-vitamiiniseerumia tai muita Novexpertin tuotteita?

Kommentit