Siirry pääsisältöön

Unique Haircare - hiustenhoitotuotteet testissä


 


Minun elämään kuuluu tasaisin väliajoin päiviä, jolloin kohtaan peilistä pörröisinä hapsottavat luonnonkiharani ja tällöin mietin kuinka ihanaa olisi omistaa piikkisuorat ja kauniin kiiltävät hiukset. Samalla kuitenkin ihailen omia valloillaan olevia pörröisiä hiuksia ja mietin "mitäs vikaa tässä nyt muka sitten oikein on". 😂

 

Onneksi on olemassa kaikenlaisia muotoilurautoja aina kihartimiin saakka ja jokainen meistä voi muuttaa hiustensa ulkonäköä vaikka päivittäin. Kuitenkin jatkuvalla kuumarautojen käytöllä voi vahingoittaa hiuksia todella paljon. Näin ollen olisi ehkä parempi jättää rautojen käyttöä hieman vähemmälle ja keskittyä korostamaan omia hiuksia erilaisilla muotoilutuotteilla.

 

Olen huomannut kuitenkin, että laadukkaita ja luonnollisia hiustenhoitotuotteita, joiden hinta ei olisi päätä huimaava, on tarjolla valitettavan vähän. Sen takia minusta on ihanaa esitellä teillä tanskalainen hiustenhoitosarja Unique, joiden hintalaatusuhde on kohdillaan, vaikka ei aivan markettitasolla olekkaan.

 

Tuotteet ovat tehokkaita ja ja niiden valmistuksessa käytetään tuulisähköä. Ne sisältävät myös vitamiineja ja mineraaleja sisältävää luomuheraa, jonka tarkoituksena on vahvistaa, suojata ja elvyttää hiusta pintaa syvemmältä. Tämän lisäksi tuotteissa on kasveista ja luonnonkukista peräisin olevia uutteita ja öljyjä.

 

Minulla on nyt käytössäni kaksi erilaista hiustenhoitotuotetta kyseiseltä yritykseltä, joista kerron seuraavaksi hieman omakohtaisia kokemuksia.





Unique Haircare Leave-In Conditioner, Hiuksiin jätettävä hoitoaine.


Tämä ylellinen hiuksiin jätettävä hoitoaine sisältää yhdistelmän kasvipohjaisia ainesosia, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja auttavat säilyttämään hiusten väriä haalistumiselta sekä suojaa lämmön haittavaikutuksilta.

 

Olen ollut hieman skeptinen hiuksiin jätettävien hoitoaineiden suhteen, sillä monet aineet saavat hiukseni näyttämään rasvaisilta ja annostelun kanssa on oltava erittäin tarkka. Uniquen hoitoaineen kanssa rasvaisuutta ei ole havaittavissa ja sen käyttäminen on erittäin helppoa suihkepullon ansiosta.

 

Hoitoaine on ollut käytössä ihan hyvä ja tekee hiuksistani helpommin kammattavat sekä jokseenkin ravitumman tuntuiset. Tuote ei kuitenkaan ollut aivan sitä mitä odotin ja jäin kaipaamaan hieman enemmän tehoa.





Unique Haircare, Curl Styling Cream, Muotoiluvoide kiharille hiuksille.


Tämä hajusteeton muotoiluvoide sisältää kosteuttavaa aloe veraa, sheavoita sekä aurinkokukkaöljyä, joka ei jätä hiuksiin rasvaista tunnetta.

 

Kyseinen voide on ehdottomasti yksi suosikkituotteistani, joka tulee varmasti löytymään peilikaapistani vielä pitkään, ellei joku uusi tuote tule sitä tyrmäämään. 😁 Voide korostaa kiharoita hyvin eikä jätä hiuksiin latistavaa tunnetta ja samalla se poistaa erinomaisesti myös pörröisyyden hiuksista. Käytön aikana olen myös huomannut, että kiharoistani tulee kuohkeammat ja ravitumman tuntuiset. Toimii myös erittäin hyvänä hätäapuna kuiviin latvoihin ja poistamaan hiuksista sähköisyyttä. Niin must have tuote. Varsinkin kun näin vanhemmiten olen alkanut pitämään entistä enemmän luonnonkiharista hiuksistani. Plussaa ehdottomasti tuotteen riittoisuudesta.




Omat kokemukseni näiden kahden tuotteen välillä ovat hyvin positiiviset ja mielestäni hintalaatusuhdekkin on kohdillaan. Kaiken lisäksi pakkaukset on erittäin kauniita ja sopivat oikein hyvin kylppärin kaappiin. Olisi erittäin kivaa kuulla myös teidän kokemuksia kyseisistä tuotteista ja teidän henkilökohtaisia suosikkeja kyseiseltä yritykseltä.

 

Unique hiustutotteita on myynnissä esimerkiksi Sokoksella ja Ruohonjuuressa sekä useammassa luonnonkosmetiikan verkkokaupassa. 


Postauksen sisältämät linkit ei ole affiliat-linkkejä, enkä hyödy niiden klikkaamisesta millään tavalla


 

Kommentit