Siirry pääsisältöön

Nordic Natural Beauty Awards - Luonnonkosmetiikan tähdet 2020

 💫 tuotteet saatu Nordic Natural Beauty Awards 💫Lähellä tuotettujen luonnonkosmetiikka-tuotteiden suosio tuntuu kasvavan vuosi vuodelta ja hyviä vaihtoehtoja löytyy jo monia. Harmikseen tieto näistä ei kuitenkaan kulkeudu meidän tavallisten tallaajien tietoisuuteen kovinkaan helposti, mutta onneksi tähän on keksinyt ratkaisun ihastuttava Satu Mäkinen.


Nordic Natural Beauty Awards

Satu on perustanut luonnonkosmetiikan yrityksille suunnatun kilpailun, jossa valitaan eri kauneustuotteiden kategorioista voittajat. Kilpailuun voi hakea mukaan nimenomaan pohjoismaiset (Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti, Tanska) vain 100% luonnollista ja turvallista kosmetiikka valmistavat yritykset.  Ennen testivaiheeseen siirtymistä kosmetiikkateollisuuden ammattilainen tarkistaa vielä tuotteen soveltuvuuden. Tuomaristossa toimii 50 pohjoismaista tunnettua tähteä mm. musiikin, elokuvan, urheilun sekä muodin maailmasta. Tämän vuoden tuomariston joukosta löytyy myös suomalasille tuttuja nimiä kuten Krista Kosonen, Meeri Koutaniemi ja Saara Aalto. Kannattaa ehdottomasti ottaa 
Nordic Natural Beauty Awards Instgram-tili seurantaan. 


Sain kunnian päästä kokeilemaan viime vuoden voittajaehdokkaita, joita Satu minulle yllätyksenä lähetti. Kiitos paljon! 💜 Kurkataan seuraavaksi mitä paketti sisälsi. (Vuoden 2020 Nordic Natural Beauty Awardsin voittajalistan näet kokonaisuudessaan täältä. )


Parhaan seerumin palkinnon voittaja TRANSDERMA C

Transderma on syvävaikutteinen C-vitamiinia sisältävä geelimäinen seerumi, joka imeytyy iholle erittäin hyvin. Seerumin sisältämä raaka-aineluettelo on hyvin lyhyt, mutta tehokas ja se sisältää ainoastaan kaksi raaka-ainetta: luomu Propyleeniglykolia (jolla on mm. pehmentäviä vaikutuksia) sekä C-vitamiinia (L-Ascorbic Acid), joka tunnetaan
 erinomaisena antioksidanttina, mutta sillä on myös paljon muita ihonhoidollisia hyötyjä kuten se:

- parantaa kollageenin tuotantoa
- suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja UV-vaurioita vastaan sekä ​​auttaa korjaamaan auringon vaurioitunutta ihoa
- auttaa pigmenttiläiskien hävittämisessä
- kirkastaa sameaa iho
- auttaa hienojen juonteiden, ryppyjen ja arpien hoidossa

Huomioni tuotteesta
Seerumi tuntuu iholla hyvin laadukkaalta ja sopii mainiosti myös meikin alla käytettäväksi. Itse tykkään käyttää seerumia ennen päivä- sekä yövoiteen levittämistä kasvoille. Jos ihosi on helposti reagoiva suosittelen sen käyttämistä yöaikaan. Tykkään seerumista todella paljon, sillä ihoni voi paremmin ja on huomattavasti kuulaampi. Voisin ehdottomasti ostaa toistekin.

Tuotetta myydään *täällä. 


Parhaan deodorantin palkinnon vei NATURAL DEO -deodorant cream

Ihanan tuoksun lisäksi kyseinen deodorantti on pakattu kauniiseen lasipurkkiin ja sisällysluettelo on silmiä hivelevä. Deodorantti sisältää mm. antibakteerista kookosöljyä, orgaanista maissitärkkelystä ja leivinjauhetta, joiden ansiosta kosteus ja hajut pysyy poissa. Samalla siihen on lisätty ihoa hoitavaa sekä kosteuttavaa jojobaöljyä. Tuoksu tuotteeseen tulee laventeliöljystä.

Käyttäminen:

Monet voivat kokea voidemaisen deodorantin käyttämisen hyvin vaivalloiseksi ja juuri tämän takia välttelevät niiden kokeilua. Itsekin olen enemmän roll-on-deodoranttien ystävä ja olen jokseenkin vältellyt näiden käyttöä. Kuitenkin kun sattui näin ainutlaatuinen tilaisuus, päätin kokeilla ja tämäkin tuntui loppujen lopuksi hyvin helpolta. Voidettahan vain otetaan purkista pieni määrä ja lämmitetään sormien välissä, jonka jälkeen se hierotaan kainaloihin. Helppoa.

Huomioni tuotteesta
Deodorantti piti hajut hyvin poissa, mutta en ole mikään super hikoilija koskaan ollutkaan. Tykkään erityisen paljon deodorantin sisältämästä tuoksusta, joka rauhoittaa ihanasti mieltä. Mielestäni tuoksu on hyvin neutraali ja käy oikein hyvin kaikille sukupuoleen katsomatta. Ehdottomasti voisin ostaa uudelleen. Tuotetta on saatavilla myös suuremmassa pakkauksessa. 

Deodorantti myynnissä *täällä.


Parhaan saippuan voiton vei GREVINNANS RUM - Saltvattentvålen No:1

Kyseessä on kauniiseen ulkokuoreen pakattu, kuollutta merisuolaa sisältävä, 100% muoviton ja iso kokoinen suolasaippua, joka kuorii ihoa hellävaraisesti.

Tämä käsin valmistettu saippua miellyttää ainakin minua näin esteettisenä ihmisenä. Pidän todella paljon käsin tehdyistä tuotteista, koska silloin kukin tuote on uniikki, eikä täysin samanlaista ole toista.

Saippuaan ei ole käytettä turhia raaka-aineita ja sen sisältö kuulostaa tältä: kookosöljyä, luonnollista glyseriiniä, kuolleenmeren suolaa, sekä piparminttua ja sitrushedelmiä. Kaiken kukkuraksi saippuaan on pujotettu kaunis naru, joka on sekä visuaalisesti kaunis, että helpottaa sen kantamista mukana. Tämä on erinomainen tuote mökille vietäväksi ja uskon omanikin sinne päätyvän.

Huomioni tuotteesta
Tykkään saippuasta ja sen tuomasta tuoksusta. Ihon tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja ravitulta. Ehdottomasti jatkoon.

Saippuan voi ostaa *täältä.


Vielä suuret onnittelut kaikille voittajille, suuret kiitokset Satulle ja ihanaa kesän jatkoa juuri sinulle!


PS. Tänään on muuten julkaistu tämän vuoden ehdokkaat ja ne löytyvät täältä.* Postauksen sisältämät linkit ei ole affiliate-linkkejä, enkä hyödy niiden klikkaamisesta millään tavalla.


Kommentit