Siirry pääsisältöön

Roskikseen vai ei? (Loppuneet tuotteet)


Nyt on päässyt kulumaan vähän liian kauan aikaa edellisestä blogi-kirjoituksestani, joten päätin korjata tilanteen ja kirjoittaa hieman tuotteista mitkä ovat päässeet loppumaan lähiaikoina ja mitä niistä olin oikein mieltä. 




Flow Cosmetics Ruusukasvovesi


Flow Cosmetics on kotimainen, laadukas ja aivan ihastuttava luonnonkosmetiikan sarja mikä on ehdottomista yksi suosikeistani. Kyseiseltä brändiltä löytyy valloittava valikoima tuotteita saippuoista, shampoopaloihin ja muihin luonnonmukaisiin ihonhoitotuotteisiin.

Kyseinen ruusukasvovesi ei turhaan ole klassikko ja se on ehdottomasti myös yksi minun suosikkituotteista. Ihanaa kasvovedessä on se, että siitä voi oikeasti aistia aidon ruusun tuoksun, mikä rauhoittaa mukavasti mieltä. Kasvovesi on myös hyvä kosteuttaja kuivan, herkän ja vanhemmankin ihon hoidossa. Tämä ihastuttava kasvovesi toimii erittäin hyvin virkistyssuihkeena käytettäväksi päivän mittaan koko vartalolle. Ehdottomasti hankkisin uudelleen. 10/10

*Tuotetta voi ostaa esimerkiksi täältä.


Novexpert Brume magnesium mist


Tässä on tuote mikä oli minulla aivan uusi tuttavuus Ranskasta. Kyseessä on luonnollinen, hypoallergeeninen ja säilöntäaineeton ihonhoitokokonaisuus. 

Ostin kokeiluun puhutun Magnesium kasvosuihkeen, joka on erittäin mielenkiintoinen sen INCI luettelon perusteella. Tuote sisältää nimittäin kolmea raaka-ainetta: vettä, merisuolaa ja typpeä. Tämä kasvosuihke sisältää poikkeuksellisen paljon magnesiumia. Magnesium tunnetaan mm. ihoa rauhoittavasta, suojaavasta sekä pintaverenkiertoa parantavista vaikutuksista ja toimii samalla myös antioksidanttina. Se sopii loistavasti kaikille ihotyypeille. Loppujen lopuksi kyseinen suihke ei kuitenkaan yltänyt aivan parhaimpien joukkoon. 7/10.

*Tuotetta voi ostaa erimerkiksi täältä


Unna Nordic Varpu hoitoneste


"Tunne metsä ihollasi" on tämän brändin slogan, joka ei jäänyt minullakaan huomaamatta tuotteiden ihastuttavan tuoksumaailman ansiosta. Kyseessä on aisteja hellivä hoitosarja, jonka pääraaka-aineet tulevat suomalaisesta luonnosta. Brändin inspiraation lähteenä toimii metsä ja se myönteiset vaikutukset mieleen sekä kehoon. Kaiken lisäksi tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Helsingissä. 

Varpu on aikuisen ihon hoitoneste mikä tuoksuu TODELLA ihanalle. Hoitoneste on tehty koivunmahlapohjaan, jonka tarkoituksena on tuoda iholle kosteutta, vitamiineja ja aminohappoja. Tuotteeseen on lisätty myös granaattiomena-uutetta, joka tehostaa kollageenia tuotantoa sekä ihoa tasapainottavaa ratamo-uutetta, että myös ihon mikrobitoimintaa tukevia probiootteja. Hoitonesteessä on ihanan geelimäinen koostumus ja se on erinomainen käytettäväksi kerrostettavana kasvovetenä. Tykkään. 9/10 

*Tuotetta voi ostaa erimerkiksi täältä.


Novexpert C-vitamiini booster


Tässä on ehdottomasti yksi parhaimmista c-vitamiinia sisältävistä ihonhoitotuotteista mitä olen kokeillut. Kirjoitinkin kesällä oman postauksen kyseisestä tuotteesta ja sen voit käydä lukemassa täältä.

Tässä boosterissa c-vitamiinipitoisuus on aivan huikea, jopa 25%. Tämä on mielestäni aivan erinomainen tuote, mikä uudistaa ihoa tuoden siihen ihanan hehkun. Boosterissa on mitä I.H.A.N.I.N tuoksu ja pidän todella paljon sen koostumuksesta. Voisin ostaa uudelleen. 9/10. 

*Tuotetta voi ostaa erimerkiksi täältä


Laponie of Scandinavia Face oil


Vastuullisuus, ekologisuus, kotimaisuus ja raaka-aineluettelon minimaalisuus tuntuu merkitsevän nykyään yhä enemmän kuluttajan valintoihin ostopäätöksiä tehdessä. Tässä on kyllä yksi kiinnostavimmista kotimaisista luonnonkosmetiikkasarjoista, joiden ideana on tuoda kuluttajille vaivatonta, mutta tehokasta ihonhoitoa. Niin mahtavaa! Kirjoittelin kyseistä sarjasta elokuussa oman postauksen ja sen voit käydä lukemassa täältä.

Face oil on aivan huikea esimerkki siitä, ettei raaka-aine luettelon tarvitse olla pitkä ollakseen hyvä. Öljy pitää sisällään neljää ravinnerikasta, kylmäpuristettua öljyä (arganöljy, kauraöljy, ruusunmarjaöljy ja vadelmansiemenöljy), jotka yhdessä ravitsevat ja hemmottelevat ihoa tehokkaasti. Öljyä on erittäin helppo käyttää, se on todella riittoisa ja sen voi hyvin myös lisätä esimerkiksi saman sarjan kasvovoiteen sekaan. Ehdottomasti yksi suosikkini ja ostaisin uudelleen. 10/10

*Tuotetta voi ostaa erimerkiksi täältä


Bybi Night nutrition


Välttämättä heti ei tule mieleen, että ihoa on tärkeää hoitaa myös öisin. Ihosolujen uusiutuminen on vilkkaimmillaan juurikin yön tunneilla, eikä ihomme tarvitse silloin puolustautua ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Näin ollen kaikki hoitotuotteet pääsevät imeytymään ihoon tehokkaasti. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ihonhoitorutiiniin kannattaa sisällyttää myös jokin hoitovoide, öljy tai muu sellainen mistä iho hyötyy yön aikana.

Tämä Bybin korjaava proteiini yövoide on yksi vaihtoehto luonnonkosmetiikan puolelta, jota voin kyllä suositella. Koostumukseltaan voide on ihanan täyteläinen ja toimii hyvin täsmäapuna huomiota kaipaavan ihon hoidossa. Voide sisältää mm. tehokkaasti ravitsevia raaka-aineita, kuten A-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa uudistavia ja vahvistavia rasvahappoja. Kaiken lisäksi voide on erittäin riittoisaa ja sen mukana tulee ihastuttava bambu-lasta. Tykkään voiteesta ja voisin harkita uudelleen sen ostamista. 9/10. 

*Tuotetta voi ostaa erimerkiksi täältä



Tällä kertaa loppuneiden tuotteiden joukossa oli paljon sellaisia mitä voisin harkita ostavani uudelleen. Tykkään kuitenkin perehtyä erilaisiin tuotteisiin ja kokeilla uutta, joten nähtäväksi jää mitä seuraavaksi on luvassa. :D


Löytyykö listasta myös sinun suosikkeja?






* Postauksen sisältämät linkit ei ole affiliate-linkkejä, enkä hyödy niiden klikkaamisesta millään tavalla.

Kommentit